AKTUELNI PRELASCI STUDENATA NA FINra

AKTUELNI PRELASCI STUDENATA NA FINra
16. Augusta 2018. Komentari isključeni za AKTUELNI PRELASCI STUDENATA NA FINra Aktuelnosti FINra

Jedinstven nastavni plan i program, koji čini spoj teorijskih i praktičnih znanja i vještina privlači sve veći broj studenata sa drugih fakulteta, koji prelaze i upisuju se na Visoku školu FINra u Tuzli.

FINra se ističe po vrhunskom nastavnom osoblju, moderno opremljenim učionicama, savremenom IT opremom, kao i besplatnom literaturom i udžbenicima i pristupom e-biblioteci sa 16.500 knjiga savremene stručne ekonomske literature.

Amela Bečarević, bivša studentica Ekonomskog fakuteta u Zenici istakla je i svoje razloge prelaska na FINra: „FINra je jedina visokoškolska ustanova  u regionu koja studentima nudi praktična znanja i vještine iz oblasti finansija i računovodstva prepoznate na tržištu rada. Također, poslovni engleski jezik koji ću izučavati prve tri godine studija, otvorit će mi vrata i u firmama koje posluju sa inostranstvom, a kojih je danas  sve veči broj u BiH. Posebno bih skrenula pažnju svima koji žele da steknu certifikat računovođe i ovlaštenog revizora, da pređu i nastave studij na FINra.“

Više informacija o studijskom programu i upisu na Visokoj školi FINra na web: www.finra.ba, tel. 035/310-390 ili na e-mail: [email protected].

About The Author

mainmpo