BESPLATNE KNJIGE I LITERATURA NA FINra

BESPLATNE KNJIGE I LITERATURA NA FINra
28. Aprila 2020. Komentari isključeni za BESPLATNE KNJIGE I LITERATURA NA FINra Novosti FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli osnovana je jula 2016. FINra je već prepoznata kao visokoškolska ustanova koja je unijela novi kvalitet u visoko obrazovanje u Bosni i Hercegovini i regionu.

FINra ima za  cilj da obrazuje vrhunske stručnjake za finansije i računovodstvo.

Jedan od 16 razloga zašto studirati na Visokoj školi za finansije i račnovodstvo FINra je i mogućnost plaćanja školarine na 12 rata. FINra je svojim studentima omogućila plaćanje školarine na 12 jednakih rata, i što je najbitnije, pored školarine i upisnine, studenti na FINra nemaju više nikakvih drugih troškova.

Tokom četverogodišnjeg školovanja, studenti neće imati troškova u pogledu udžbenika, potrebnoj literaturi, upisnom materijalu. Našim studentima obezbjeđujemo svu potrebnu literaturu i knjige besplatno, za svake predmete, na osnovu kojih pripremaju i polažu ispite, što je još jedna od prednosti koje Vam nudi ova visokoškolska ustanova.

U cilju omogućavanja studentima pristup savremenoj literaturi iz oblasti finansija i računovodstva, Visoka škola FINra je potpisala ugovor o godišnjoj pretplati elektronskoj biblioteci eBook Business Subscription Collection, koja broji 16.500 knjiga iz oblasti savremene ekonomije (finansije, računovodstvo, revizija i menadžment). Na taj način naši studenti imaju potpuno besplatan pristup jednoj od najvećih baza elektronskih knjiga EBSCO i biti će u toku sa svjetskim evropskim trendovima. Također, svim studentima je omogućen besplatan pristup elektronskom izdanju međunarodno indeksiranog naučno-stručnog časopisa Poslovni konsultant, bez naknade.

Visoka škola FINra je svojim studentima omogućila pristup vlastitoj biblioteci koja posjeduje knjige, stručnu literaturu, časopise i priručnike kontinuirane profesionalne edukacije (KPE) finansijsko-računovodstvene profesije, zbornike radova sa međunarodnih simpozija. Sva preostala upustva za pripreme i rad su im dostupna u svakom trenutku. Najveća prednost naših studenata jeste što sav potreban nastavni materijal, prezentacije, predavanja, vježbe, u vrijeme kada im odgovara, mogu pronaći i na E-nastavi.

Visoka škola FINra svojim studentima je dokumentaciju, upisni materijal, index, prijave za ispite obezbijedila potpuno besplatno.

Visoka škola FINra ima sve što je potrebno da postigne svoj cilj, a to je da naši studenti postanu vrhunski stručnjaci za finansije i računovodstvo.

Napravite pravi izbor i postanite student FINra.

Za dodatne informacije, posjetite našu web stranicu www.finra.ba ili nas kontaktirajte na:

About The Author

mainmpo