FINCONSULT I FINRA UZELI UČEŠĆE NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA 2017. TUZLA

FINCONSULT I FINRA UZELI UČEŠĆE NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA 2017. TUZLA
5. Jula 2017. Nema komentara Novosti FINra

Dana, 18.05.2017. godine, Edukativno konsultanska kuća FINconsult zajedno sa Visokom školom za finansije i računovodstvo FINra uzeli su učešće na Sajmu zapošljavanja 2017. Tuzla.

U organizaciji  JU Služba za zapošljavanje TK Tuzla uz podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje i Projekta zapošljavanja mladih – YEP u velikoj sali Sportsko – kulturno – privrednog centra „Mejdan“ u Tuzli održan je Sajam zapošljavanja 2017. na kojem je učešće uzelo oko 50 poslodavaca sa 1.000 ponuđenih radnih mjesta.

Sajam je ponudio i mogućnost poslodavcima da na jednom mjestu vide, selektiraju, ali i odaberu upravo one osobe koje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama i profilima, koje će svojim radom i novom energijom doprinijeti još uspješnijem poslovanju poslovnih subjekata.

FINconsult ima potrebu za kvalitetnim stručnim kadrom i ovo je bila odlična prilika da u direktnoj komunikaciji za nezaposlenima ostvarimo prvi kontakt, predstavimo im šta je to što naša kompanija nudi te ih upoznamo sa našim edukacijama u finansijsko-računovodstvenoj profesiji koje realiziramo i svim aktivnostima oko upisa na Visoku školu za finansije i računovodstvo FINra. Izuzetno smo zadovoljni odzivom na ovogodišnjem sajmu i prikupili smo preko 100 novih prijava za upražnjene pozicije.

FINconsult je počeo sa 27. ciklusom Edukacija za vođenje poslovnih knjiga u Tuzli Sarajevu. Prijave su u toku..Prijaviti se možete putem web stranice www.finconsult.ba.

Visoka škola FINra planira upisati 70 redovnih i 30 vanrednih studenata, na I godinu studija na licenciranom studijskom programu Finansije i računovodstvo, u akademskoj 2017/18. godini. Više informacija na www.finra.ba.

About The Author

Leave a reply

mainmpo