FINra DODIJELILA NAGRADE UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA

FINra DODIJELILA NAGRADE UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA
23. Juna 2021. Komentari isključeni za FINra DODIJELILA NAGRADE UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA Aktuelnosti,Novosti FINra

Učenicima završnih razreda JU Srednje ekonomsko – trgovinske škole u Tuzli,  dana 23.06.2021. godine, uručene su diplome o završenoj srednjoj školi. Visokoškolska ustanova FINra je nagradila svih 46  učenika vrijednim nagradama za njihovo četverogodišnje zalaganje, trud  i postignute rezultate.

Direktor Visokoškolske ustanove FINra, prof. dr.sc. Ismet Kalić, pozvao je učenike da posjete FINra, uzmu učešće u radionicama i pristupe testiranju 26. juna u 10h, koje se održava in class i online. Svi učenici koji pristupe testiranju imaju mogućnost da osvoje stipendiju u iznosu od 10% do 100 %, odnosno od 250 KM do ukupne godišnje školarine u iznosu od 2.500 KM. Fond za stipendije za akademsku 2021. /2022. godinu iznosi 100.000 KM.

Učeniku generacije, Ahmedinu Hasanoviću, FINra je uručila tablet i obezbjedila besplatno školovanje. Ostalim učenicima dodjeljene su Bluetooth slušalice, fitness satovi i power bank.

Visokoškolska ustanova FINra uvijek pruža podršku učenicima u profesionalnoj orjentaciji  i želi ih  podstaknuti da nastave obrazovanje i steknu akademsku diplomu.

About The Author

mainmpo