FINra DODIJELILA STIPENDIJE NAJBOLJIM STUDENTIMA ZA AKADEMSKU 2020/2021

FINra DODIJELILA STIPENDIJE NAJBOLJIM STUDENTIMA ZA AKADEMSKU 2020/2021
19. Oktobra 2020. Komentari isključeni za FINra DODIJELILA STIPENDIJE NAJBOLJIM STUDENTIMA ZA AKADEMSKU 2020/2021 Aktuelnosti,Novosti FINra

FINra DODIJELILA STIPENDIJE NAJBOLJIM STUDENTIMA ZA AKADEMSKU 2020/2021

 

Dana 18.10.2020. je u prostorijama Visoke škole FINra upriličena svečanost povodom potpisivanja ugovora o stipendiranju sa studentima prve, druge, treće i četvrte godine studija. Visoka škola FINra je za svoje redovne studente u akademskoj 2020/2021. godini obezbijedila ukupno 33  stipendije,  u iznosu većem od 50 hiljada KM.

FINra od početka svog postojanja podržava najbolje studente kroz dodjelu stipendija. Na taj način se studenti motiviraju da vrijedno rade i uče, stiču radne navike i usvajaju nova znanja i vještine,  kao bi bili uspješni u karijeri.

Svi stipendisti FINra su izrazili zadovoljstvo studiranja na ovoj prestižnoj visokoškolskoj ustanovi i zahvalili se na dodijeljenim stipendijama, jer će im to olakšati studiranje i umanjiti troškove školarine. Obećali su da će nastaviti vrijedno raditi i uspješno ispunjavati sve ispitne i predispitne obaveze, te promovirati pozitivne vrijednosti FINra.

Upis za akademsku 2020/2021. traje do kraja oktobra mjeseca na dva smjera: “Finansije i računovodstvo” i “Računarstvo i informatika”. Pozivamo sve one koji su završili srednju školu i nisu upisali nikakav fakultet ili se radi o osobama koje su započele studij na nekom drugom fakultetu, ali ga nisu okončali, da pređu na drugu, treću i četvrtu godinu, kao i osobe koje su završile trogodišnji fakultet i žele da zaokruže svoje akademsko obrazovanje i steknu akademsku diplomu sa 240 ECTS bodova, da upišu i završe četvrtu godinu na FINra.

Prijave za upis na: www.finra.ba

About The Author

mainmpo