Visoka škola FINra obezbijedila stipendije za najbolje studente

Visoka škola FINra obezbijedila stipendije za najbolje studente
23. Decembra 2017. Komentari isključeni za Visoka škola FINra obezbijedila stipendije za najbolje studente Aktuelnosti,Career,Novosti FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra je danas upriličila svečanost povodom potpisivanja ugovora za stipendije, koje  su dodjeljene najuspješnijim studentima.

Stipendije su uručene za  četiri studenta na osnovu uspjeha postignutog tokom srednjoškolskog obrazovanja i testiranja za stipendiju, te za jednog studenta pripadnika boračke populacije. Stipendije se ogledaju kroz potpuno ili djelomično smanjenje školarine.

„Čast mi je biti stipendista ove visokoškolske ustanove i ova stipendija će mi biti od velike koristi u daljem studiranju.“ Izjavila je Maida Avdić, studentica prve godine Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra.

„Zadovoljstvo mi je i počastvovana sam time što sam baš ja jedan od stipendista Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra. Ovom prilikom želim da se zahvalim ovoj visokoškolskoj ustanovi na tome što su prepoznali kvalitet. Ovo je dodatni motiv da nastavimo pružati dobre rezultate.“ Istakla je Mevlija Hamidović.

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra ne namjerava završiti na ovome, te će iduće akademske godine biti dodjeljeno još deset stipendija za studente u vidu potpunog ili djelimičnog smanjenja iznosa školarine što će biti od krucijalne važnosti za studente na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

About The Author

mainmpo