FINRA POTPISALA SPORAZUM O SARADNJI SA FIRMOM FUTURIZAM D.O.O. NOVI SAD

FINRA POTPISALA SPORAZUM O SARADNJI SA FIRMOM FUTURIZAM D.O.O. NOVI SAD
18. Novembra 2021. Komentari isključeni za FINRA POTPISALA SPORAZUM O SARADNJI SA FIRMOM FUTURIZAM D.O.O. NOVI SAD Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoškolskoj ustanovi FINra Tuzla, 18. novembra 2021. godine, zaključen je sporazum o poslovnom povezivanju i saradnji između kompanije Futurizam d.o.o. iz Novog Sada i Visokoškolske ustanove FINra Tuzla.

Potpisivanju sporazuma pristupili su prof. dr.sc. Ismet Kalić, direktor i mr.sc. Irma Ibrišimović, pomoćnik direktora za nastavu i studentska pitanja ispred Visokoškolske ustanove FINra te dr.sc. Miloš Ćuruvija, direktor i dr.sc. Ivana Ćuruvija ispred kompanije Futurizam d.o.o.

Glavna tema zajedničkog sastanka bilo je intenziviranje međunarodne saradnje, unaprijeđenje statusa studenata i studentskih organizacija, mogućnost zajedničkog djelovanja u provođenju različitih oblika projekata, organizacije zajedničkih seminara, radionica i edukacija te mobilnosti studenata na svim nivoima studija u narednom periodu.

Sporazum predstavlja prvi korak u uspostavljanju zajedničke saradnje na polju turizma, izradi elaborata i uspostavi novog studijskog programa iz oblasti turizma, ugostiteljstva i gastronomije na Visokoškolskoj ustanovi FINra.

Ovim činom FINra je pokazala otvorenost za saradnju sa okruženjem u cilju unapređenja kvalitete nastavnih procesa, ostvarivanja i obezbjeđivanja zajedničkih interesa.

About The Author

mainmpo