FINra POTPISALA SPORAZUM O SARADNJI SA INVESTICIJSKOM FONDACIJOM IMPAKT

FINra POTPISALA SPORAZUM O SARADNJI SA INVESTICIJSKOM FONDACIJOM IMPAKT
1. Septembra 2021. Komentari isključeni za FINra POTPISALA SPORAZUM O SARADNJI SA INVESTICIJSKOM FONDACIJOM IMPAKT Aktuelnosti,Novosti FINra

U prostorijama FINra, danas 1. septembra 2021. godine, zaključen je sporazum o saradnji između Investicijske fondacije IMPAKT i Visokoškolske ustanove FINra Tuzla.

Sporazum su potpisali, Senajid Đozo, direktor Investicijske fondacije IMPAKT i mr. sc. Irma Ibrišimović, pomoćnik direktora za nastavu i studentska pitanja Visokoškolske ustanove FINra Tuzla.

U proteklih nekoliko godina Investicijska fondacija IMPAKT podržala je preko 200 malih biznisa te su pružili desetine hiljada sati mentorske podrške mladim ljudima koji imaju poduzetničkog duha i žele pokrenuti vlastiti biznis.

Ovaj sporazum predstavlja prvi korak u uspostavljanju zajedničke saradnje na polju kreiranja i organizovanja radionica i treninga, sa ciljem podizanja svijesti o važnosti poduzetništva, kao jedne od najbitnjih komponenti za ekonomsko osnaživanje društva.

FINra intenzivno radi na jačanju saradnje kako  sa realnim sektorom tako i sa nevladinim sektorom, kako bi svojim studentima pružila najbolje uslove za obavljanje prakse, ali i zaposlenje. Do sad je FINra potpisala više od 100 sporazuma o saradnji  sa uspješnim i prestižnim kompanijama. 

About The Author

mainmpo