FINRA UČESTVOVALA NA 19. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA I EKOLOGIJE ”LIST” U LUKAVCU

FINRA UČESTVOVALA NA 19. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA I EKOLOGIJE ”LIST” U LUKAVCU
18. Septembra 2021. Komentari isključeni za FINRA UČESTVOVALA NA 19. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA I EKOLOGIJE ”LIST” U LUKAVCU Nekategorisano FINra

U periodu od 16. do 18. septembra 2021. godine. u Lukavcu održan je 19. Međunarodni  sajam  turizma i ekologije “LIST“ 2021 na kojem je visokoškolska ustanova FINra uzela učešće. U sklopu saradnje sa Kantonalnom privrednom komorom Tuzla, naša visokoškolska ustanova imala je zajedničku prezentaciju sa ostalim članicama privredne komore.

FINra je imala za zadatak da kroz prezentaciju ključnih informacija o Nastavnom planu i programu pruži cjelovitu informaciju o mogućnostima akademskog obrazovanja na ovoj prestižnoj ustanovi. Također, posjetioci sajma su upoznati da će FINra svojim studentima nakon studiranja pomoći pri pronalasku posla kod poznatog poslodavca, a oni koji budu imali poduzetničkog duha, podržat će se u pokretanju vlastitog biznisa.

Posjetiocima sajma predstavljeni su vrhunski uslovi za studiranje na FINra, najbolji profesori, predavači, asistenti i stručni saradnici, moderno opremljene učionice i kabineti sa „pametnim tablama“. Pored toga FINra je opremljena najsavremenijom IT opremom, na kojoj su instalirani aplikativni programi za vođenje finansijsko-računovodstvenih poslova kao što su SPIN soft, IBM SPSS 27.0.1. Studenti na studijskom programu Računarstvo i informatika imaju priliku da rade u Microsoft razvojnom okruženju kao što je Visual Studio i repl.it.

 Upis u toku

Prijavu za upis kandidati mogu izvršiti  putem online obrasca:

http://prijave.finra.edu.ba/prijava_na_upis.html

Dostavljanje tražene dokumentacije se može izvršiti putem pošte ili lično u Studentskoj službi Visokoškolske ustanove FINra.

Dodatne informacije možete dobiti putem emaila:

[email protected]; [email protected] i putem telefona +38735/310-390.

About The Author

mainmpo