FINRA UČESTVOVALA NA 48. MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE U GRADAČCU

FINRA UČESTVOVALA NA 48. MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE U GRADAČCU
28. Augusta 2021. Komentari isključeni za FINRA UČESTVOVALA NA 48. MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE U GRADAČCU Aktuelnosti,Novosti FINra

Visokoškolska ustanova FINra uzela je učešće na 48. Međunarodnom  sajmu  poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu, koji traje od 25. do 28. augusta 2021. godine. U sklopu saradnje sa Kantonalnom privrednom komorom Tuzla, naša visokoškolska ustanova imala je zajedničku prezentaciju sa ostalim članicama privredne komore.

Posjetiocima sajma predstavljeni su vrhunski uslovi za studiranje na FINra, najbolji profesori, predavači, asistenti i stručni saradnici, moderno opremljene učionice i kabineti sa „pametnim tablama“. Pored toga FINra je opremljena najsavremenijom IT opremom, na kojoj su instalirani aplikativni programi za vođenje finansijsko-računovodstvenih poslova kao što su SPIN soft, IBM SPSS 27.0.1. Studenti na studijskom programu Računarstvo i informatika imaju priliku da rade u Microsoft razvojnom okruženju kao što je Visual Studio i repl.it.

Visokoškolska ustanova FINra imala je za zadatak da kroz prezentaciju ključnih informacija o Nastavnom planu i programu pruži cjelovitu informaciju o mogućnostima akademskog obrazovanja na ovoj prestižnoj ustanovi. Također, posjetioci sajma su upoznati da će FINra svojim studentima nakon studiranja pomoći pri pronalasku posla kod poznatog poslodavca, a oni koji budu imali poduzetničkog duha, podržat će se u pokretanju vlastitog biznisa.

 Upis u toku

Prijavu za upis kandidati mogu izvršiti  putem online obrasca:

http://prijave.finra.edu.ba/prijava_na_upis.html

Dostavljanje tražene dokumentacije se može izvršiti putem pošte ili lično u Studentskoj službi Visokoškolske ustanove FINra.

Dodatne informacije možete dobiti putem emaila:

[email protected]; [email protected] i putem telefona +38735/310-390.

About The Author

mainmpo