FINra USPJEŠNO STARTOVALA SA PREDAVANJIMA U NOVOJ AKADEMSKOJ 2020/2021. GODINI.

FINra USPJEŠNO STARTOVALA SA PREDAVANJIMA U NOVOJ AKADEMSKOJ 2020/2021. GODINI.
17. Oktobra 2020. Komentari isključeni za FINra USPJEŠNO STARTOVALA SA PREDAVANJIMA U NOVOJ AKADEMSKOJ 2020/2021. GODINI. Aktuelnosti,Novosti FINra

FINra USPJEŠNO STARTOVALA SA PREDAVANJIMA U NOVOJ AKADEMSKOJ 2020/2021. GODINI.

 

Jedna od najopremljenijih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini i regionu FINra u Tuzli uspješno startovala sa predavanjima u novoj akademskoj 2020/2021. godini.

Nastavni proces u ovoj akademskoj 2020/21. će se realizovati po kombinovanom modelu in class i online, istovremeno. Jedan broj studenata će dolaziti na FINra na nastavu (in class), dok će ostali studenti moći pratiti predavanja i vježbe live online, putem Zoom platforme pomoću svih e- uređaja (računara, laptopa, mobitela, tableta). Sva predavanja i vježbe će se snimati putem Zoom platforme i taj nastavni materijal će biti postavljen na E – nastavu, web FINra i biće dostupan 24/7 tokom cijele akademske godine. Na ovaj način studentima je omogućeno da prisustvuju nastavi bez obzira na njihovu dislociranost. I po ovom kombinovanom modelu nastave FINra je jedinstvena.

Za novu akademsku godinu FINra je opremila još jedan kabinet za obuku studenata, sa novom IT opremom i „pametnom tablom“. Studenti na FINra sada imaju na raspolaganju dva savremeno opremljena kabineta sa 40 računara i dvije pametne table posljednje generacije. Ovim se FINra svrstava u red najopremljenijih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini.

Upis na FINra je u toku i traje do 31.10.2020. godine.

About The Author

mainmpo