FINra UZELA UČEŠĆE NA 18. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA I EKOLOGIJE „LIST“ U LUKAVCU.

FINra UZELA UČEŠĆE NA 18. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA I EKOLOGIJE „LIST“ U LUKAVCU.
20. Septembra 2020. Komentari isključeni za FINra UZELA UČEŠĆE NA 18. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA I EKOLOGIJE „LIST“ U LUKAVCU. Aktuelnosti,Novosti FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra uzela je učešće na 18. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije u Lukavcu, od 17. do 19. septembra 2020. godine.

U sklopu saradnje sa Kantonalnom privrednom komorom Tuzla naša visokoškolska ustanova imala je zajednički nastup sa ostalim članicama privredne komore.

Posjetiocima sajma predstavljeni su vrhunski uslovi za studiranje na FINra, moderno opremljene učionice i kabineti sa „pametnim tablama“, savremena IT oprema, na kojoj su instalirani aplikativni programi za vođenje finansijsko-računovodstvenih poslova i najbolji profesori u regionu.

Također, posjetioci sajma su upoznati i sa novim, licenciranim Studijskim programom „RAČUNARSTVO I INFORMATIKA“ koji je u uveden na našoj Visokoj školi. Stručne kompetencije svršenih studenata novog studijskog programa “RAČUNARSTVO I INFORMATIKA “ predstavljat će spoj programera/developera i ekonomiste.

Studenti studijskog programa „RAČUNARSTVO I INFORMATIKA“ po završetku studija će ovladati znanjima i vještinama iz domena programiranja u različitim okruženjima, informacionih sistema, baza podataka, računarstva, informatike, WLAN/LAN mrežnih sistema, Cloud sistema, kao i koncepte poslovnih procesa, te metode informacione podrške tim procesima.

VAŽNA OBAVIJEST

Postanite student prve generacije NOVOG ELITNOG studijskog programa ”RAČUNARSTVO I INFORMATIKA”.

Godišnja školarina ovog studijskog programa je jedinstvena samo za prvu generaciju studenata, jer sadrži popust od 50 %  i iznosi 2.500 KM.  Tu privilegiju studenti prve generacije koristit će tokom trajanja cjelokupnog studija. Godišnja članarina svake slijedeće generacije iznosit će 5000 KM.

 Upis u toku

Za dodatne informacije, posjetite našu web stranicu www.finra.ba ili nas kontaktirajte na:

Vezani članci: https://finra.edu.ba/jedinstven-studijski-program-u-regionu-na-finra/

About The Author

mainmpo