IRENA PRISTAV ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI FINra

IRENA PRISTAV ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI FINra
5. Maja 2021. Komentari isključeni za IRENA PRISTAV ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI FINra Aktuelnosti,FINra,Novosti FINra

Dana 05. Maj  2021. godine na Visokoškolskoj ustanovi  FINra u Tuzli, studentica Irena Pristav  je uspješno  odbranila diplomski rad na temu “ Računovodstvo trgovačkih funkcija: nabava,  skladištenje  i  prodaja ” i stekla zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

  • Doc. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,
  • Prof. dr. sc. Jozo Piljić, profesor Visoke škole FINra, član –  mentor,
  • Mr. sc. Adem Azapagić, predavač Visoke škole FINra, član.

Mentor  diplomskog rada, Prof. dr. sc. Jozo Piljić, ocijenio  je, da je završni rad urađen kvalitetno i na akademskom nivou. Čestitao je kandidatkinji  na odbrani rada i sticanju diplome, zaželivši joj  puno uspjeha u karijeri.

Studentica  Irena Pristav  izrazila je oduševljenje studiranjem na Visokoj školi FINra, iskazavši  zadovoljstvo pruženim mogućnostima na ovoj visokoškolskoj ustanovi.  Pohvalila je posvećenost profesora, predavača, asistenata i osoblja FINra studentima. Dodala je da se posebna pažnja poklanja kvalitetu predavanja kroz odabir iskusnih profesora i asistenata, koji se maksimalno trude prenijeti znanja i vještine o aktuelnoj finansijsko-računovodstvenoj problematici.

Visoka škola FINra ispunjava cilj, da obrazuje kadar u skladu sa zahtjevima tržišta rada objedinjujući teoriju i praksu istovremeno.

About The Author

mainmpo