JASMINA BEGOVIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra

JASMINA BEGOVIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra
12. Aprila 2021. Komentari isključeni za JASMINA BEGOVIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 9. aprila 2021. godine studentica Jasmina Begović je uspješno, sa najvećom ocjenom odbranila diplomski rad na temu “Usvajanje post-kriznih bankarskih mjera u cilju upravljanja rizikom likvidnosti ” i stekla zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

  • Doc. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,
  • Prof. dr. sc. Željko Rička, profesor Visoke škole FINra, mentor,
  • Mr. sc. Adem Azapagić, predavač Visoke škole FINra, član.

Mentor  diplomskog rada, Prof. dr. sc. Željko Rička, ocijenio je, da je završni rad urađen kvalitetno i na akademskom nivou. Čestitao je kandidatu na odbrani rada i sticanju diplome, zaželivši mu puno uspjeha u karijeri.

Studentica  Jasmina Begović izrazila je oduševljenje studiranjem na Visokoj školi FINra, iskazavši  zadovoljstvo puženim mogućnostima na ovoj visokoškolskoj ustanovi.  Pohvalila je posvećenost profesora, predavača, asistenata i osoblja FINra studentima. Dodala je da se posebna pažnja poklanja kvalitetu predavanja kroz odabir iskusnih profesora i asistenata, koji se maksimalno trude prenijeti znanja i vještine o aktuelnoj finansijsko-računovodstvenoj problematici.

Visoka škola FINra ispunjava cilj, da obrazuje kadar u skladu sa zahtjevima tržišta rada objedinjujući teoriju i praksu istovremeno.

 

About The Author

mainmpo