Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u toku su redovni ispitni rokovi

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u toku su redovni ispitni rokovi
5. Februara 2018. Komentari isključeni za Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u toku su redovni ispitni rokovi Aktuelnosti,FINra,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra studenti vrijedno izvršavaju svoje obaveze kroz pismene provjere znanja, seminarske i praktične radove. Rad i aktivnosti studenata prate se i ocjenjuju kontinuirano tokom semestra. U sklopu predispitnih obaveza u prvom semestru studenti polažu pismene provjere znanja i izrađuju seminarske radove. U toku su ispiti iz svih nastavnih predmeta. Da se vrijedno radi na ovoj visokoškolskoj ustanovi pokazuje i izlaznost studenata na pismene provjere znanja. Prema izlaznosti studenata na pismene provjere znanja da se primjetiti da su ozbiljno shvatili svoje zadatke i da vrijedno rade na sebi sa željom da polože ispite, te upišu što bolje ocjene. Kroz slike ćemo predstaviti djelić atmosfere koji vlada na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra.

„Vrijedno smo se spremali za ovu provjeru znanja u tome su nam pomogli profesori i asistenti. Nakon ovakvih priprema smatram da je upis na ovu visokoškolsku ustanovu najbolja odluka koju sam mogla donijeti obzirom da nas profesori i asistenti maksimalno spremaju za ono što će nam trebati u praksi. Nadam se da će rezultati ove provjere pokazati da se isplatilo učenje i sav moj trud uložen u pripremu za ovu provjeru znanja. Nadam se da ću upisati visoke ocjene.“ istakla je studentica prve godine Medina Čalić.

“Obzirom na kvalitet održanih predavanja i vježbi te usvojenog znanja, ispite nije bilo teško uraditi. Zadaci na ispitu su bili obuhvaćeni sa do sada pređenim gradivom. Zadovoljna sam sa usvojenim znanjem, a nadam se da će to pokazati i ocjena na kraju” izjavila je studentica druge godine Amra Deljkić Vuković.

Prije svega svaka pohvala za asistente na vježbama, u pogledu njezinog stručnog znanja i pristupa prema studentima. I naravno svaka pohvala za profesore. Bez njihovog nesebičnog prenošenja znanja i pružanja pomoći svakom studentu pojedinačno  imali bismo velikih poteškoća prilikom izvršavanja naših predispitnih obaveza. Posebno bih istakla nastavni predmet Poslovni engleski jezik na kojem sam naučila dosta novih stvari, te sada jednostavno mogu da koristim engleski jezik” izjavila je Alma Rizvić student prvegodine na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra.

“Ispiti protiću u najboljem redu i disciplini, zahvaljujući predmetnim asistentima, kao i mojim kolegama. Impresije trebaju biti javno istaknute kako zbog nas studenata ove visokoškolske ustanove, kao i zbog budućih studenata da imaju u vidu profesionalnost osobolja ove visokoškolske ustanove.” istakao je Adnan Bajraktarević predstavnik studenata.

U narednom periodu studente očekuju i ispiti iz drugih predmeta. Sretno svim našim studentima u izvršavanju njihovih obaveza.

About The Author

mainmpo