NABAVLJEN MODERNI ŠKOLSKI I KANCELARIJSKI NAMJEŠTAJ I OPREMA

NABAVLJEN MODERNI ŠKOLSKI I KANCELARIJSKI NAMJEŠTAJ I OPREMA
18. Februara 2017. Nema komentara Slider emir

 

Za nabavku modernog školskog I kancelarijskog namještaja I opreme, direktor Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra, Ismet Kalić izabrao je kompaniju Ingrat d.o.o iz Gračanice.

“Drago nam je da smo posao izrade i opremanja Visoke škole za finasije i računovodstvo FINra povjerili domaćem proizvođaču visokokvalitetnog školskog namještaja Ingrat doo. Do sada smo se više puta uvjerili u njihov kvalitet. Na ovaj način želimo podržati i domaću privredu”, istakao je Ismet Kalić direktor Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli.

„Imate cjelokupnu našu podršku za projekat osnivanja Visoke škole za finansije i računovodstvo u Tuzli, cijenimo i podržavamo vaš rad. Kroz proteklih 11 godina uspješnog poslovanja izgradili ste brend edukativno-konsultantske organizacije u poslovnoj javnosti, kao i svijest u široj zajednici o kvaliteti i ozbiljnosti pristupa edukacijama i obukama  koje se povezuje sa firmom FINconsult. Sve projekte koje ste do sada realizirali uradili ste na najbolji mogući način, tako da će to biti i projekat Visoke škole za finansije i računovodstvo. Drago nam je da ste u nama prepoznali partnera i nadamo se saradnji u budućnosti”, istakao je Emir Nišić direktor kompanije Ingrat d.o.o.

 

 

 

 

About The Author

Leave a reply

mainmpo