ODBRANA PRVIH ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

ODBRANA PRVIH ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra
14. Oktobra 2020. Komentari isključeni za ODBRANA PRVIH ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

ODBRANA PRVIH ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

Studentica IV godine Aida Bajraktarević i student IV godine Adnan Bajraktarević su prvi studenti koji su  11.10.2020. godine u prostorijama Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, uspješno odbranili svoje završne radove na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Završni rad studentice Aide Bajraktarević  na temu „ Primjena modela Balanced Scorecard na primjeru preduzeća „X“ „ ocijenjen je od strane komisije najvećom ocjenom 10.  Komisija :

1. doc. dr sc. Ismet Kalić, predsjednik,

2. dr sc. Adil Kurtić, prof. emeritus, mentor i član,

3. mr sc. Adem Azapagić, član.

Studentica Aida Bajraktarević je najbolji student prve generacije studenata na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli.  Rođena je 10.12.1966. godine u Gračanici. Prije upisa na Visoku školu za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, Aida je već imala petnaestogodišnje iskustvo u finansijsko-računovodstvenoj profesiji, koje je, prema njenoj izjavi svojim četverogodišnjim studijem na studijskom programu „Finansije i računovodstvo“ na FINra unaprijedila, odnosno stekla nova znanja i vještine koje joj omaogućavaju samostalnost u ovoj prefesiji.

Završni rad studenta Adnana Bajraktarevića  na temu „ Krizni menadžment i strategija preduzeća u kriznim uslovima „,  ocijenjen je od strane komisije  sa najvećom ocjenom 10. Komisija :

1. doc. dr sc. Ismet Kalić, predsjednik,

2. dr sc. Adil Kurtić, prof. emeritus, mentor i član,

3. mr sc. Adem Azapagić, član.

Student Adnan Bajraktarević, rođen 12.09.1963. u Brčkom, je zaposlenik sa dugogodišnjim radnim iskustvom, istakao je zahvalnost i zadovoljstvo što je imao priliku studirati na ovoj visokoškolskoj ustanovi i što je diplomirao u 56 godini života. Također, naglasio je da je FINra unaprijedila njegove stručne kompetencije, te znanja i vještine koje predstavljaju garanciju za uspješnu karijeru.

About The Author

mainmpo