ODRŽAN 6. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ

ODRŽAN 6. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ
16. Maja 2018. Komentari isključeni za ODRŽAN 6. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ Aktuelnosti,Career,FINra FINra

Na visokoj školi FINra, 11. i 12. maja 2018. godine,  održan je 6. Međunarodni simpozij na temu; „SAVREMENE FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO U KONTEKSTU REFORMSKIH PROCESA U BOSNI U HERCEGOVINI”.

Programski odbor 6. Međunarodnog simpozija u sastavu od 12 članova je odabrao i uvrstio u Zbornik radova 39 referata od 45 koliko je pristiglo za ovaj Simpozij.

Autori radova iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore su prezentovali referate iz oblasti: finansija, računovodstva, revizije, menadžmenta, IT sistema, EU standarda i regulative.

Na dvodnevnom Simpoziju recentni predavači i stručnjaci ponudili su i otvorili mnoštvo zanimljivih tema i kvalitetnih rasprava. Tokom dva dana Simpozija u 5 sesija, 30 predavača je prezentiratiralo svoje referate i podijelilo svoja profesionalna iskustva.

Teme koje su bile aktuelizirane su od značaja i koristi za računovođe, revizore, finansijske menadžere, direktore, vlasnike preduzeća, članove upravnih i nadzornih odbora, članove odbora za reviziju, interne revizore, procjenitelje, inženjere na poslovima upravljanja kvalitetom i uvođenja standarda, kao i sve zaposlene u privatnom i javnom sektoru na knjigovodstveno-računovodstvenim, finansijskim i menadžerskim poslovima. Simpoziju su pored predavača i mnogobrojnih učesnika prisustvovali i studenti Visoke škole FINra.

FINconsult i Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra su uložili maksimalan napor da profesionalna očekivanja učesnika budu ispunjena i da svim učesnicima vrijeme provedeno sa nama bude na korist i zadovoljstvo.

About The Author

mainmpo