ODRŽAN ONLINE SASTANAK PREDSTAVNIKA VISOKE ŠKOLE ZA MENADŽMENT U VIROVITICI I VISOKE ŠKOLE FINra TUZLA

ODRŽAN ONLINE SASTANAK PREDSTAVNIKA VISOKE ŠKOLE ZA MENADŽMENT U VIROVITICI I VISOKE ŠKOLE FINra TUZLA
27. Maja 2020. Komentari isključeni za ODRŽAN ONLINE SASTANAK PREDSTAVNIKA VISOKE ŠKOLE ZA MENADŽMENT U VIROVITICI I VISOKE ŠKOLE FINra TUZLA Novosti FINra

Dana 25.5.2020. godine predstavnici Visoke škole FINra Tuzla i Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Vitovitici, Hrvatska, održali su prvi online sastanak putem ZOOM platforme.

Ispred Visoke škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici konferenciji su prisustvovali dr. sc. Oliver Jukić, prof.v.š., dekan i mr. sc. Neven Garača, viši predavač, prodekan za razvoj. Ispred Visoke škole FINra Tuzla sastanku su prisustvovali doc. dr. sc. Ismet Kalić, prof.v.š., direktor i doc. dr. sc. Edin Glogić, prof.v.š., menadžer za kvalitet i međunarodnu saradnju.

Na prvom online sastanku se razgovaralo o uspostavljanju naučno – istraživačke saradnje, uspostavljanja zajedničkih studijskih programa i saradnji u okviru ERASMUS+ projekta razmjene studenata, nastavnog i administrativnog osoblja.

Kao jedan od zaključaka ovog sastanka predloženo je da se u narednom periodu konkretiziraju dogovori oko međunarodne saradnje, mobilnosti i neposredne razmjene iskustava studenata na ovim visokoškolskim ustanovama.

 

About The Author

mainmpo