ODRŽAN PRVI ZAJEDNIČKI SASTANAK PREDSTAVNIKA ALUMNI ASOCIJACIJE I MENADŽMENTA FINra

ODRŽAN PRVI ZAJEDNIČKI SASTANAK PREDSTAVNIKA ALUMNI ASOCIJACIJE I MENADŽMENTA FINra
1. Oktobra 2021. Komentari isključeni za ODRŽAN PRVI ZAJEDNIČKI SASTANAK PREDSTAVNIKA ALUMNI ASOCIJACIJE I MENADŽMENTA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

U četvrtak 30.09.2021. godine u 17h na Visokoškolskoj ustanovi FINra održan je prvi radni sastanak Alumni asocijacije diplomiranih studenata i menadžmenta FINra. Na sastanku se razgovaralo i diskutovalo o redukciji ispita i  budućim aktivnostima studenata  FINra.

Predstavnici Visokoškolske ustanove FINra su poslali jasnu poruku diplomiranim studentima da se naša saradnja i nakon njihovog diplomiranja nije završila, i da smo mi kroz njihovu profesionalnu karijeru i sve aktivnosti koje provode velika podrška.

Visokoškolska ustanova FINra će nastaviti pružati podršku članovima Alumni asocijacije diplomiranih studenta FINra da unapređuju poslovanje preduzeća i institucija u kojima rade kroz obrazovne i istraživačke inicijative, formiranje alumni centra za praćenje karijere, kako bi članovi Alumni asocijacije imali kroz međusobnu saradnju, pristup informacijama o mogućnosti daljeg usavršavanja i priliku za konkurisanje na pozicije koje bolje odgovaraju njihovim mogućnostima i kvalifikacijama.

About The Author

mainmpo