ODRŽAN SASTANAK SA SYS COMPANY SARAJEVO O USPOSTAVI SARADNJE

ODRŽAN SASTANAK SA SYS COMPANY SARAJEVO O USPOSTAVI SARADNJE
19. Maja 2022. Komentari isključeni za ODRŽAN SASTANAK SA SYS COMPANY SARAJEVO O USPOSTAVI SARADNJE Aktuelnosti,Novosti FINra

Dana 17.05.2022. godine održan je sastanak o uspostavi saradnje između SYS Company Sarajevo i Visokoškolske ustanove FINra.

Sastanku su prisustvovali mr.sc. Irma Ibrišimović, pomoćnik direktora za nastavu i studentska pitanja ispred Visokoškolske ustanove FINra te Microsoft Sales and Licensing Specialist Ninela Čaušević i voditelj edukacijskog centra Emir Hulusić.

Glavna tema zajedničkog sastanka bilo je intenziviranje međusobne saradnje, unaprijeđenje statusa studenata i studentskih organizacija, mogućnost zajedničkog djelovanja u provođenju različitih oblika projekata, organizacije zajedničkih seminara, radionica i edukacija.

SYS Company d.o.o. je bosanskohercegovačka IT kompanija. Višegodišnje iskustvo u distribuciji, analizi poslovnih i IT procesa, te implementaciji IT rješenja etablirala se kao istinski value added distributer.

”Radi se o sastanku za potpisivanje sporazuma na obostranu korist i zadovoljstvo, a teme zajedničkog sastanka će biti vidljive u najskorijoj budućnosti. Ovim činom naši studenti i nastavno osoblje će imati priliku da steknu nova iskustva i da se usavršavaju kroz zajedničke projekte i studentsku praksu.” kazala je magistrica primjenjene matematike Irma Ibrišimović.

FINra je pokazala otvorenost za saradnju sa okruženjem u cilju unapređenja kvalitete nastavnih procesa.

About The Author

mainmpo