ODRŽANO PREDAVANJE DRAGIŠE RISTOVSKOG, OSNIVAČA I VLASNIKA D.R. GILBERT GROUP IZ BEOGRADA

ODRŽANO PREDAVANJE DRAGIŠE RISTOVSKOG, OSNIVAČA I VLASNIKA D.R. GILBERT GROUP IZ BEOGRADA
3. Juna 2021. Komentari isključeni za ODRŽANO PREDAVANJE DRAGIŠE RISTOVSKOG, OSNIVAČA I VLASNIKA D.R. GILBERT GROUP IZ BEOGRADA Aktuelnosti,Novosti FINra

Dana  2. juna 2021. godine na Visokoškolskoj ustanovi FINra, upriličeno  je gostujuće predavanje vrhunskog predavača Dragiše Ristovskog, osnivača i vlasnika D. R. Gilbert group. Studenti I, II, III i IV godine studijskih programa Finansije i Računovodstvo i Računarstvo i Informatika su imali priliku da prošire i osavremene svoja znanja iz oblasti menadžmenta, zatim direktne prodaje, pregovaranja, motivacije zaposlenih i liderstva.

Regionalno poznati Dragiša Ristovski osnivač je direktor D.R. Gilbert centar group-a d.o.o. i D.R. Gilbert consultinga kao i suvlasnik u još dvije firme. Radi kao stalni konsultant unapređenja prodaje za više renomiranih kompanija širom regiona. Posjeduje više od 25 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora.

Svoju trenersku edukaciju je sticao na brojnim seminarima i treninzima, a značajno upotpunio nezamjenjivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere je održao više od 2.500 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Jugoistočne Evrope na kojima je učestvovalo nešto više od 40.000 polaznika.

Teme predavanja bile su:

– Kako upravljati svojom karijerom?
– Kako sistemski pozitivno uticati na različite profile ljudi?
– Kako efikasno motivisati sebe i ljude u timu?
– Kako afirmisati i razviti lidera u nama?

-Diskusija

S obzirom da je predavanje izazvalo veliku pažnju i interesovanje studenata koji su prisustvovali u velikom broju u prostorijama FINra i online putem Zoom platforme, tokom cijelog trajanja predavanja studenti su imali priliku postavljati pitanja na koje su dobili odgovore od cijenjenog Dragiše Ristovskog.

Za studente koji su bili spriječeni da prate predavanja, materijal je  snimljen i postavljen na E-nastavu web stranice  FINra i dostupan je studentima 24/7 tokom cijele akademske godine.

About The Author

mainmpo