OGLAS ZA DOSTAVLJANJE DOKUMENTACIJE ZA NASTAVAK OBRAZOVANJA NA VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI VISOKA ŠKOLA ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra TUZLA NA IV GODINI U AKADEMSKOJ 2022/2023. GODINI 

OGLAS ZA DOSTAVLJANJE DOKUMENTACIJE ZA NASTAVAK OBRAZOVANJA NA VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI VISOKA ŠKOLA ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra TUZLA NA IV GODINI U AKADEMSKOJ 2022/2023. GODINI 
1. Jula 2022. Komentari isključeni za OGLAS ZA DOSTAVLJANJE DOKUMENTACIJE ZA NASTAVAK OBRAZOVANJA NA VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI VISOKA ŠKOLA ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra TUZLA NA IV GODINI U AKADEMSKOJ 2022/2023. GODINI  Aktuelnosti,Novosti FINra

Na osnovu člana 27. Zakona o visokom obrazovanju Tuzlanskog kantona („Službene novine Tuzlanskog kantona“, broj: 21/21- prečišćeni tekst, 22/21- autentično tumačenje i 5/22)člana 160. i 161. stav 6. Statuta, Senat visokoškolske ustanove Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra Tuzla, objavljuje:

OGLAS

ZA DOSTAVLJANJE DOKUMENTACIJE ZA NASTAVAK OBRAZOVANJA

NA VISOKOŠKOLSKOJ USTANOVI VISOKA ŠKOLA ZA FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO FINra TUZLA NA IV GODINI

U AKADEMSKOJ 2022/2023. GODINI 

I

Visokoškolska ustanova Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra Tuzla će u akademskoj 2022/23. godini vršiti upis studenata na IV godinu dodiplomskog akademskog studija (240 ECTS bodova). Studijski program „Finansije i računovodstvo“ obuhvata studijske smjerove: „Računovodstvo, porezi i revizija“„Finansije, bankarstvo i osiguranje“ i „Informacione tehnologije u finansijama i računovodstvu“.

II

Pravo upisa na IV godinu akademskog studija i nastavak obrazovanja na akreditovanoj visokoškolskoj ustanovi Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra Tuzla imaju osobe koje su okončale obrazovanje na drugoj visokoškolskoj ustanovi, koja je matična za istu naučnu oblasti kao i visokoškolska ustanova Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra Tuzla, u trajanju od tri godine i ostvarila 180 ECTS bodova.

III

Prijave na poziv za dostavljanje dokumentacije za upis studenata na IV godinu studija na Visokoj školi FINra će se primati do 30.09.2022. godine.

IV

Uz prijavu za upis na IV godinu studija i nastavak obrazovanja na visokoškolskoj ustanovi Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra Tuzla prilažu se (u originalu ili ovjerenoj fotokopiji) sljedeća dokumenta:

  • Diploma o završenom studiju (diploma stečena na visokoškolskoj ustanovi sa ostvarenih 180 ECTS kredita),
  • Uvjerenje o položenim ispitima,
  • Dodatak diplomi i
  • Nastavni plan i program sa silabusima predmeta.

V

Prijava za nastavak obrazovanja na IV godini može se podnijeti putem online obrasca na www.finra.edu.ba, a odgovarajuću dokumentaciju kandidati mogu dostaviti lično ili putem pošte Studentskoj službi visokoškolske ustanove Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra Tuzla u ulici Mitra Trifunovića Uče br. 9.

Zahtjev za upis možete preuzeti ovdje

Upisni list možete preuzeti ovdje ovdje

Prijavni semestralni list možete preuzeti ovdje

Za više informacija kandidati se mogu obratiti Studentskoj službi FINra ili putem telefona +38735/310-390 i +38735/310-391, te putem e-maila: [email protected][email protected][email protected], kao i putem web stranice www.finra.edu.ba.

About The Author

mainmpo