ONLINE SEMINAR RAČUNOVOĐA I REVIZORA NA FINra

ONLINE SEMINAR RAČUNOVOĐA I REVIZORA NA FINra
27. Januara 2021. Komentari isključeni za ONLINE SEMINAR RAČUNOVOĐA I REVIZORA NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

ONLINE SEMINAR RAČUNOVOĐA I REVIZORA NA FINra

Interaktivni online seminar u okviru 1. ciklusa seminara kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BIH održan je dana 27.01.2021. godine u prostorijama Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, u organizaciji Edukativno-konsultanske kuće FINconsult.

Teme koje su činile program održanog seminara odnosile su se na Godišnji obračun 2020., sastavljanje i podnošenje finansijskih, poreznih i ostalih izvještaja i prijava za 2020. godinu i primjenu novih standarda i propisa.
Predavači su bili: prof.dr.sc. Ismet Kalić, OR , prof.dr.sc. Jozo Piljić, prof.dr.sc. Željko Rička,  Almira Hurić, ORmr.sc. Asmir Mujanović, OR, mr.sc. Milica Vidović, UIO BiH, Elvira Ribić, CR.

Studenti Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra imali su tu privilegiju, odnosno bilo im je omogućeno da online prate predavanja na navedenu tematiku i da na taj način budu involvirani u sve aktuelnosti i problematiku finansijsko-računovodstvene profesije. Ovim činom FINra je još jednom dokazala svoju spremnost i posvećenost da svojim studentima uvijek pruži više, a sve u cilju da studenti na FINra usvoje što više znanja i vještina i da budu u toku sa aktuelnom problematikom i dešavanjima.

Ulaganjem u IT opremu, opremanjem kabineta za obuku studenata sa „pametnim tablama“ i audio i video solution opremom za snimanje predavanja i vježbi, FINra se pokazala kao odličan domaćin za održavanje ovakvih vrsta zahtjevnih događaja, po čemu je FINra jedinstvena.

About The Author

mainmpo