U TOKU ONLINE PRVI PARCIJALNI ISPITI NA FINra

U TOKU ONLINE PRVI PARCIJALNI ISPITI NA FINra
12. Decembra 2020. Komentari isključeni za U TOKU ONLINE PRVI PARCIJALNI ISPITI NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

ONLINE TESTOVI NA FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u toku je realizacija prvih parcijalnih ispita u akademskoj 2020./2021. godini, koji se održavaju online na Moodle platformi, putem E-nastave.

Prema prvim podacima o izlaznosti i postignutim rezultatima studenata na parcijalnim provjerama znanja, evidentno je da su studenti ozbiljno shvatili svoje zadatke i da vrijedno rade sa željom da polože ispite, što je posljedica i marljivog rada nastavnog osoblja na FINra.

E-nastava na Visokoj školi FINra funkcioniše u punom kapacitetu. Putem E-nastave studentima je 24/7 dostupan kompletan nastavni materijal, kao i sva predavanja i vježbe koja se na FINra snimaju savremenom audio i video solution opremom.

Nastavni proces u novoj akademskoj 2020/21. godini na Visokoj školi FINra se realizuje po kombinovanom modelu in class i online, istovremeno. Jedan broj studenata dolazi na FINra na nastavu (in class), dok jedan broj studenata prati predavanja i vježbe online, putem Zoom platforme pomoću svojih e- uređaja (računara, laptopa, mobitela, tableta). I po ovom kombinovanom modelu nastave FINra je jedinstvena.

U akademskoj 2020./2021. godini FINra je uložila preko 30.000 KM u IT opremu, što je svrstava u red najopremljnijih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini i regionu.

About The Author

mainmpo