Poruka direktora

Poruka direktora

PORUKA DIREKTORA VISOKE ŠKOLE FINra, prof. dr. Ismeta Kalića

Dr.sc. Ismet Kalić, docent, direktor Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra
Dr.sc. Ismet Kalić, vanredni profesor, direktor Visokoškolske ustanove FINra Tuzla

Dragi naši studenti,

Visokoškolska ustanova FINra Tuzla je jedinstvena u regionu po svom Nastavnom planu i programu, koji predstavlja jedinstven spoj teorijskih i praktičnih znanja i vještina.

Našim studentima smo obezbijedili vrhunske predavače, najbolje profesore i asistente.

Nastava na Visokoškolskoj ustanovi FINra Tuzla se odvija u moderno opremljenim učionicama, na savremenoj IT opremi, na kojoj su instalirani aplikativni programi za računovodstveno i finansijsko poslovanje.

Našim studentima smo obezbijedili svu potrebnu literaturu i knjige besplatno, za svaki od predmeta, na osnovu kojih pripremaju i polažu ispite. Osim uplate školarine i upisnine, naši studenti nemaju više nikakvih izdataka.

FINconsult, osnivač Visokoškoslke ustanove FINra daje podršku studentima kroz omogućavanje prisustva seminarima kontinuirane profesionalne edukacije, kao i pristup elektronskom izdanju međunarodno indeksiranog naučno-stručnog časopisa Poslovni konsultant, bez naknade tokom studiranja. Na taj način studenti Visokoškolske ustanove FINra zajedno sa računovođama i revizorima prate stručne teme i upoznati su sa aktuelnostima i prate poslovnu problematiku finansijsko-računovodstvene profesije u Bosni i Hercegovini.

Po završetku studija Vas nećemo slati na Biro za zapošljavanje, već na posao kod poznatog poslodavca, kod kojeg ste obavili praksu i od kojeg ste dobili stipendiju. Studente koji budu imali poduzetničkog duga podržat ćemo u pokretanju vlastitog biznisa, kroz otvaranje računovodstvenih servisa ili agencija.

Studijski program “Računarstvo i informatika” sa usmjerenjem “Programsko inženjerstvo” predstavlja jedinstven spoj znanja i vještina programera, te znanja i vještina iz oblasti finansija i računovodstva. Spoj programera i ekonomiste stvara novi profil kadrova, za kojim postoji konstantna potražnja na tržištu rada u BiH i svijetu.

Posjetite nas zajedno sa vašim roditeljima i uvjerite se u vrhunske uslove za studiranje na FINra.

Upišite se na Visokoškolsku ustanovu FINra Tuzla i napravite pravi izbor.

Izaberite fakultet koji će ispuniti Vaša očekivanja i koji Vas neće iznevjeriti.

Želim vam sreću i uspjeh.

Srdačan pozdrav,

Prof. dr. sc. Ismet Kalić, direktor

Visokoškolska ustanova FINra Tuzla 

Tel/Mob.: 035/310-391,  061/963-917        

[email protected]

www.finra.edu.ba

mainmpo