PREDAVANJE IZ PREDMETA METODE I TEHNIKE U POSLOVNOM ODLUČIVANJU

PREDAVANJE IZ PREDMETA METODE I TEHNIKE U POSLOVNOM ODLUČIVANJU
22. Novembra 2021. Komentari isključeni za PREDAVANJE IZ PREDMETA METODE I TEHNIKE U POSLOVNOM ODLUČIVANJU Aktuelnosti,Novosti FINra

Dana 21.11.2021. godine, studenti III godine Visokoškolske ustanove FINra studijskog programa „Finansije i računovodstvo“ imali su priliku da slušaju predavanje kod uvaženog profesora dr. sc. Ibrahim Obhođaš, vanredni profesor iz predmeta ”Metode i tehnike u poslovnom odlučivanju”.

Cilj predmeta je upoznati studente s osnovnim konceptima poslovnog odlučivanja i spoznajama teorije odlučivanja neophodnim za kvalitetnu pripremu odluke te razvoj modela za analizu i donošenje poslovnih odluka. Studenti FINra će kroz predavanja i vježbe naučiti da objasne načine odlučivanja, te metode i tehnike odlučivanja u različitim okolnostima, s obzirom na pouzdanost informacija na temelju kojih se donosi odluka, faze procesa odlučivanja te faktori odlučivanja koji utiču na kvalitetu odluke. Posebna pažnja pridaje se ulozi informacijskih sistema u poslovnom odlučivanju.

Jedinstven studijski program i Nastavni plan i program koji spaja teoriju i praksu, čini ovu Visokoškolsku ustanovu jedinstvenom u regionu. Studentima su obezbijeđeni vrhunski uslovi za studiranje, adekvatno opremljene učionice i kabineti, savremena IT oprema, sa  “pametnim” tablama posljednje generacije, te najbolji profesori i predavači.

About The Author

mainmpo