SADIK MEHANOVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra

SADIK MEHANOVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra
15. Aprila 2021. Komentari isključeni za SADIK MEHANOVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 14. aprila 2021. godine student  Sadik Mehanović je uspješno, sa najvećom ocjenom odbranio diplomski rad na temu “ Računovodstveni informacioni sistem u funkciji upravljanja zalihama u proizvodnom sistemu” i stekao zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

  • Prof. dr. sc. Adil Kurtić, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,
  • Doc. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole FINra,član – mentor,
  • Mr. sc. Adem Azapagić, predavač Visoke škole FINra, član.

Mentor  diplomskog rada, Doc. dr.sc. Edin Glogić, ocijenio je, da je završni rad urađen kvalitetno i na akademskom nivou. Čestitao je kandidatu na odbrani rada i sticanju diplome, zaželivši mu puno uspjeha u karijeri.

Student  Sadik Mehanović izrazio je oduševljenje studiranjem na Visokoj školi FINra, iskazavši  zadovoljstvo pruženim mogućnostima na ovoj visokoškolskoj ustanovi.  Pohvalio je posvećenost profesora, predavača, asistenata i osoblja FINra studentima. Dodao je da se posebna pažnja poklanja kvalitetu predavanja kroz odabir iskusnih profesora i asistenata, koji se maksimalno trude prenijeti znanja i vještine o aktuelnoj finansijsko-računovodstvenoj problematici.

Visoka škola FINra ispunjava cilj, da obrazuje kadar u skladu sa zahtjevima tržišta rada objedinjujući teoriju i praksu istovremeno.

About The Author

mainmpo