STUDENT FINra MESUD SELIMOVIĆ SVJETSKI ŠAMPION

STUDENT FINra MESUD SELIMOVIĆ SVJETSKI ŠAMPION
24. Oktobra 2018. Komentari isključeni za STUDENT FINra MESUD SELIMOVIĆ SVJETSKI ŠAMPION Aktuelnosti,Nekategorisano FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli je već regionalno prepoznata kao visokoškolaska ustanova koja svoje studente priprema da postanu vrhunski stručnjaci za finansije i računovodstvo.

Student II godine FINra Mesud Selimović, kao i ostali studenti na FINra, stiče znanje i vještine da bude vrhunski stručnjak za finansije i računovodstvo. Mesud Selimović je i vrhunski sportista i jedan od najboljih bosanskohercegovačkih kick boxera.

FINra sa ponosom objavljuje da je naš student Mesud Selimović osvojio AFSO titulu prvaka svijeta. Čestitamo našem studentu Mesudu na ovom vrhunskom rezultatu.

Video borbemožete  vidjeti na linku:

http://sportdeutschland.tv/kickboxen/re-live-king-absolut-fighting-teil-3?fbclid=IwAR1nJ7oyOOM55CDrkQN7VPUi-VyXt7DA3Y1A10HwMIDQEZfR7hwZp-UKjhk

Upis za vanredne studente na Visoku školu FINra je u toku i traje do 31.10.2018. godine.

Ne propustite priliku da se upišete na Visoku školu za finansije i računovodstvo FINra i postanete vrhunski stručnjak za finansije i računovodstvo.

Dodatne informacije o upisu možete dobiti putem e-maila: [email protected] i putem telefona +38735 310 390.

About The Author

mainmpo