STUDENTI DRUGE GODINE FINra POLAGALI ISPIT IZ OSNOVA MENADŽMENTA

STUDENTI DRUGE GODINE FINra POLAGALI ISPIT IZ OSNOVA MENADŽMENTA
10. Februara 2021. Komentari isključeni za STUDENTI DRUGE GODINE FINra POLAGALI ISPIT IZ OSNOVA MENADŽMENTA Aktuelnosti,Novosti FINra

Studenti II godine Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra polagali su 10. februara 2021. godine  ispit iz Osnova menadžmenta kod predmetnog nastavnika Emeritusa, prof. dr. sc. Adila Kurtića.

Emeritus svojim stručnim eksperzicama i prenesenim znanjem i vještinama iz oblasti  menadžmenta kroz predmete Osnove menadžmenta, Strateški menadžment i Organizaciono ponašanje na I godini i Plan i analiza na II godini studente FINra će osposobiti da budu uspješni menadžeri, konkurentni na tržištu rada.

Cilj predmeta Osnove menadžmenta je razvoj znanja i vještina za razumijevanje menadžmenta i komunikacije u teoriji i praksi poslovanja, te razumijevanje svih odrednica u vezi s procesima komuniciranja i menadžmenta.

Također studenti će izučavajući Osnove menadžmenta  razumjeti  proces upravljanja ljudskim resursima, unaprijediti  primjenu komunikacija i teoriju motivacije u svakodnevnom poslovanju.

FINra nudi znanja i vještine prepoznatljive i tražene na tržištu rada, a svoje studente priprema da mogu voditi vlastiti biznis, te im pruža  podršku kroz otvaranje vlastitih računovodstvenih servisa i savjetodavnih agencija.

FINra svoje studente osposobljava da budu vrhunski stručnjaci za finansije i računovodstvo uz posjedovanje menadžerskih znanja i vještina.

 

Oznake
About The Author

mainmpo