STUDENTI FINra OSVOJILI TREĆE MJESTO NA II MEĐUNARODNOM MARKETING CHALLENGE-u

STUDENTI FINra OSVOJILI TREĆE MJESTO NA II MEĐUNARODNOM MARKETING CHALLENGE-u
10. Decembra 2021. Komentari isključeni za STUDENTI FINra OSVOJILI TREĆE MJESTO NA II MEĐUNARODNOM MARKETING CHALLENGE-u Nekategorisano FINra

Danas, 10.12.2021.godine, održano je II međunarodno online takmičenje „Marketing Challenge“ u kojem su učestvovala dva tima studenata, ispred Visokoškolske ustanove FINra. Organizator takmičenja je Fakultet za projektni i inovacioni menadžment PMC Beograd.

Na takmičenju je učestvovalo 48 timova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije. Učesnici takmičenja su uzeli učešće u tri kategorije:

  1. Brendiranje turističke destinacije,
  2. Brendiranje proizvoda ili usluga,
  3. Digitalno brendiranje

Tim u čijem sastavu su bili studenti treće godine Šejla Mandžić, Zerina Softić, Vedad Husejnbašić, Melika Umihanić sa temom Pametno ogledalo, osvojio je treće mjesto u kategoriji Digitalno brendiranje, dok je tim u čijem sastavu su bili studenti četvrte godine Mehmed Čajić, Nadina Đogić, Aiša Ćorić, Jasmina Ribić, sa temom Proizvod RazorX, osvojio treće mjesto iz kategorije Brendiranje proizvoda ili usluge.

Kao trećeplasirani, naši studenti su osvojili i vrijedne nagrade koje uključuju putovanja, stručnu literaturu i kurseve.

Čestitamo našim studentima na postignutim rezultatima!

About The Author

mainmpo