STUDENTI FINra UZELI UČEŠĆE  NA “SECOND YOUTH EXCHANGE WORKSHOP” U SOFIJI, BUGARSKA

STUDENTI FINra UZELI UČEŠĆE  NA “SECOND YOUTH EXCHANGE WORKSHOP” U SOFIJI, BUGARSKA
12. Septembra 2022. Komentari isključeni za STUDENTI FINra UZELI UČEŠĆE  NA “SECOND YOUTH EXCHANGE WORKSHOP” U SOFIJI, BUGARSKA Aktuelnosti,Novosti FINra

Studenti studijskog programa “Finansije i računovodstvo”, Mehmed Čajić, Hajra Suljić, Šejla Mandžić i  Melika Umihanić sa profesorom dr.sc. Željkom Ričkom, od 05. do 09. septembra 2022. godine učestvovali su na ”Second Youth Exchange Workshop” u okviru Erasmus+ programa u Sofiji, Bugarska. Organizator radionica je Centar za istraživanje i analizu (CEA), neprofitna organizacija koja stvara mrežu istraživačkih timova i institucija kroz implementaciju zajedničkih projekata uz podršku Erasmus+ programa.

Učesnici radionica  imali su priliku da saznaju koji su prvi koraci za pokretanje vlastitog biznisa i razvijanja poslovnih ideja. Na radionicama  učestvovali su i studenti iz Albanije, Crne Gore, Srbije, Italije, Sjeverne Makedonije, Rumunije i Bugarske.

Sticanjem institucionalne akreditacije, FINra je ispunila sve uslove za učešće u Erasmus+ programima. Od svog osnivanja do danas FINra je izgradila mrežu međunarodne saradnje sa respektabilnim univerzitetima i kompanijama u regionu. Potpisani su sporazumi o saradnji sa Međunarodnim sveučilištem Libertas iz Zagreba, Sveučilištem iz Slavonskog Broda,Visokom školom za menadžment i informatiku iz Virovitice, EBSCO kompanijom, Fakultetom za projektni i inovacioni menadžment Beograd, Fakultet za menadžment Herceg Novi i drugim prestižnim visokoškolskim ustanovama iz regiona.

Visokoškolska ustanova FINra će nastaviti i u akademskoj 2022/23. godini uspostavljati međunarodnu saradnju sa prestižnim univerzitetima i fakultetima u regionu.

About The Author

mainmpo