STUDENTICA AZRA DŽONBIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA FINra

STUDENTICA AZRA DŽONBIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA FINra
23. Februara 2021. Komentari isključeni za STUDENTICA AZRA DŽONBIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 22. februara 2021. godine studentica Azra Džonbić obranila je  diplomski rad na temu „Analiza i finansijsko izvještavanje o novčanim tokovima”.

Azra Džonbić  rođena je  5. 11. 1994. godine u Tuzli.  Student je prve, zlatne generacije studenata Visoke škole FINra. Završni  rad odbranila je uspješno, sa najvećom ocjenom, te stekla zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Odbrana diplomskog rada održana je  u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom koju su sačinjavali:

Emeritus prof. dr. sc. Adil Kurtić, predsjednik

Prof. dr. sc. Ismet Kalić,  mentor, član

Doc. dr. sc.  Edin Glogić, član

Mentor diplomskog rada, prof. dr.sc. Ismet Kalić ocijenio je da je završni rad urađen na akademskom nivou, pohvalio je kandidatkinju i naveo da se radi o vrijednoj osobi, predanoj račnovodstvenoj profesiji, zaželivši  joj uspješnu karijeru.

Azra Džombić  je već našla posao u hrvatskoj kompaniji Zagrebački holding, koja okuplja deset  firmi.

Znanje i vještine koje je Azra Džonbić stekla studirajući na FINra moći će koristiti u poslovanju i van granica Bosne i Hercegovine. Studentica Azra Džonbić izrazila je oduševljenje studiranjem na FINra.

“Svidio mi se Nastavni plan i program na Visokoj školi FINra, posebno me dojmila predanost i posvećenost profesora, asistenata, koji su  bili  na usluzi, kako za vrijeme nastave, tako i poslije radnog vremena”-izjavila je Azra nakon odbrane diplomskog rada.

Stečena znanja i vještine, kako je navela, pomogle su joj naročito u oblasti  finansijskih izvještaja i novčanih tokova, jer je ranije bila zaposlena u banci kao kreditni službenik.

Izrazila je zahvalnost menadžmentu i profesorima FINra, mentoru prof. dr. sc. Ismetu Kaliću na podršci i pruženom znanju tokom četverogodišnjeg školovanja.

Studentica Azra Džonbić je primjer da FINra obrazuje kadar, koji po sticanju diplome ne ide na Biro za zapošljavanje, već na posao kod poznatog poslodavca.

Svih 30 studenata Visoke škole FINra koji su do sada diplomirali na ovoj visokoškolskoj ustanovi  su zaposleni.

Oznake
About The Author

mainmpo