SUPER ODLIKAŠI NA FINra

SUPER ODLIKAŠI NA FINra
3. Jula 2018. Komentari isključeni za SUPER ODLIKAŠI NA FINra Aktuelnosti FINra

FINra je prvi izbor za sve srednjoškolce koji se u profesionalnoj orijentaciji vide u finansijama i računovodstvu. Da je to tako potvrđuje upis još jednog super odlikaša Mehmeda Čajića iz Ekonomske škole Gračanica, koji je prepoznao kvalitet studiranja na ovoj visokoškolskoj ustanovi u Tuzli.

Za Visoku školu FINra sam čuo od prijatelja koji studira ovdje. Posebno me privuklo to što ću na FINra naučiti praktično da radim na poslovima finansija i računovodstva. Kroz predmet Praktično osposobljavanje i praksu koja se obavlja u uspješnim firmama Tuzlanskog kantona, steći ću znanja i vještine koje su prepoznate i tražene na tržištu rada. Stipendije i posao kod poznatog poslodavca po završetku studija, je nešto što sa sigurnošću mogu reći da ne nudi niti jedna druga visokoškolska ustanova u regionu“, rekao je Mehmed prilikom upisa.

U protekle dvije godine FINra je potpisala sporazume o poslovnom povezivanju i saradnji sa više od 100 uspješnih preduzeća sa područja TK i šire. Na ovaj način Visoka škola FINra ostvaruje jedan od ključnih ciljeva, da svoje studente po završetku studija neće slati na biro za zapošljavanje, već na posao kod poznatog poslodavca.

Upišite se na FINra i postanite vrhunski stručnjak za finansije i računovodstvo.

Više informacija studijskom programu i prijavi za upis na Visokoj školi FINra na web: www.finra.ba, tel. 035/310-390 ili e-mailom: studentskasluž[email protected].

 

About The Author

mainmpo