U TOKU ZAVRŠNI ISPITI ZA STUDENTE I I II GODINE STUDIJSKOG PROGRAMA RAČUNARSTVO I INFORMATIKA

U TOKU ZAVRŠNI ISPITI ZA STUDENTE I I II GODINE STUDIJSKOG PROGRAMA RAČUNARSTVO I INFORMATIKA
25. Juna 2022. Komentari isključeni za U TOKU ZAVRŠNI ISPITI ZA STUDENTE I I II GODINE STUDIJSKOG PROGRAMA RAČUNARSTVO I INFORMATIKA Nekategorisano FINra

U ljetnom semestru akademske 2021/22. godine, studenti su imali priliku da prošire i osavremene svoja znanja i vještine.

Studenti I godine studijskog programa “Računarstvo i informatika“  danas su pristupili završnom ispitu iz predmeta Objektno – orijentisano programiranje  kod predmetnog nastavnika  doc.dr.sc. Mahira Zajmovića, profesora na FINra.

Tokom studija studenti će usvojiti znanja i vještine iz oblasti informacionih sistema, baza podataka, programiranja u različitim okruženjima, računarstva, informatike, WLAN/LAN mrežnih sistema, Cloud sistema, kao i koncepte poslovnih procesa, te metoda i modela informacione podrške tim procesima.

Studenti II godine studijskog programa “Računarstvo i informatika“  danas su pristupili završnom ispitu iz predmeta Mrežnog programiranja  kod predmetnog nastavnika  doc.dr.sc. Mahira Zajmovića, profesora na FINra.

Na studijskom programu Računarstvo i informatika stvaramo jedan novi profil kadrova, koji predstavljaju spoj developera i ekonomiste, sa znanjima i vještinama programiranja u SAP aplikacijama, odnosno biznis aplikacijama.

U narednom periodu studente očekuju završni ispiti iz drugih predmeta. 

Sretno svim našim studentima!

About The Author

mainmpo