VELIKO INTERESOVANJE ZA UPIS NA AKADEMSKE STUDIJSKE PROGRAME „FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO„ i ”RAČUNARSTVO I INFORMATIKA”

VELIKO INTERESOVANJE ZA UPIS NA AKADEMSKE STUDIJSKE PROGRAME „FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO„ i ”RAČUNARSTVO I INFORMATIKA”
31. Augusta 2022. Komentari isključeni za VELIKO INTERESOVANJE ZA UPIS NA AKADEMSKE STUDIJSKE PROGRAME „FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO„ i ”RAČUNARSTVO I INFORMATIKA” Aktuelnosti,Novosti FINra

Sudeći prema iskazanom interesu za upis 7. generacije studenata na studijski program „Finansije i računovodstvo“ i 3. generacije na studijski program „Računarstvo i informatika“, u akademskoj 2022/23. upisan je najveći broj studenata u jednoj akademskoj godini na FINra.

Trenutno se na FINra školuje više do 220 studenata, što potvrđuje da se FINra već etablirala kao prepoznatljiva i poželjna visokoškolska ustanova u Bosni i Hercegovini  i regionu.

FINra je prepoznata kao visokoškolska ustanova koja je unijela novi kvalitet u visoko obrazovanje u Bosni i Hercegovini i regionu. FINra je postavila cilj da obrazuje vrhunske stručnjake za finansije, računovodstvo, menadžment i informacione tehnologije.

Akademski studijski programi su kreirani i prilagođeni kako za potrebe redovnih, tako i za potrebe vanrednih studenata. Naime, FINra je za vanredne studente kreirala poseban koncept nastave van radnog vremena i online, čime je omogućeno da se na FINra upisuju studenti iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regiona.

Također, omogućen je prelazak studenata sa drugih visokoškolskih ustanova i fakulteta na II, III i IV godinu studija.

Velika je zainteresovanost i za nastavak studiranja i upis na IV godinu studija na FINra za osobe koje imaju završenu trogodišnju školu sa ostvarenih 180 ECTS bodova.

FINra je akreditovana visokoškolska ustanova, čije su diplome priznate u BiH i zemljama EU. Nastavite studij na FINra, gdje ćete kroz koncept inovativnog i savremenog učenja steći znanja i vještine prepoznate na tržištu rada.

Za dodatne informacije, posjetite našu web stranicu www.finra.edu.ba ili nas kontaktirajte na:

About The Author

mainmpo