VELIKO INTERESOVANJE ZA UPIS NA STUDIJSKI PROGRAM „FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO„ NA FINra

VELIKO INTERESOVANJE ZA UPIS NA STUDIJSKI PROGRAM „FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO„ NA FINra
30. Augusta 2020. Komentari isključeni za VELIKO INTERESOVANJE ZA UPIS NA STUDIJSKI PROGRAM „FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO„ NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

U toku je upis pete generacije redovnih i vanrednih studenata u akademsku 2020/2021. godinu na studijski program „FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO „ na FINra.

FINra je prepoznata kao visokoškolska ustanova  koja je unijela novi kvalitet u visoko obrazovanje u Bosni i Hercegovini i regionu. FINra je postavila cilj da obrazuje vrhunske stručnjake za finansije i računovodstvo, računarstvo i informatiku.

Studijski program je kreiran i prilagođen kako za  potrebe redovnih tako i za potrebe vanrednih studenata.  Naime, FINra je za vanredne studente kreirala poseban koncept nastave van  radnog vremena i online, čime je omogućeno da se na FINra upisuju studenti iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regiona.

Također, omogućen je prelazak studenata sa drugih visokoškolskih ustanova i fakulteta na II, III i IV godinu studija.

Velika je zainteresovanost i za nastavak studiranja i upis na IV godinu studija na FINra za osobe koje imaju završenu trogodišnju školu sa ostvarenih 180 ECTS bodova.

Jedinstven spoj teorije i prakse.

Za dodatne informacije, posjetite našu web stranicu www.finra.ba ili nas kontaktirajte na:

About The Author

mainmpo