ZAVRŠENI PRVI PARCIJALNI ISPITI NA FINra

ZAVRŠENI PRVI PARCIJALNI ISPITI NA FINra
10. Decembra 2022. Komentari isključeni za ZAVRŠENI PRVI PARCIJALNI ISPITI NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na visokoškolskoj ustanovi FINra studenti vrijedno izvršavaju svoje predispitne obaveze kroz pismene provjere znanja, seminarske radove, kao i prezentacije seminarskih radova. Nastavno osoblje FINra je posvećeno i predano u efikasnom prenosu znanja na studente tokom predavanja i vježbi, kao i kroz termine konsultacija.

U ovoj sedmici su završeni prvi parcijalni ispiti na studijskim programima “Finansije i računovodstvo” i “Računarstvo i informatika”. Prema izlaznosti i postignutim rezultatima studenata na parcijalnim provjerama znanja, evidentno je da su studenti ozbiljno shvatili svoje zadatke i da vrijedno rade sa željom da ostvare što bolje rezultate, te pokažu visok nivo usvojenog znanja, vještina i kompetencija.

Jedinstven studijski program i nastavni plan i program koji spaja teoriju i praksu, čini ovu visokoškolsku ustanovu jedinstvenom u regionu. Studentima su obezbijeđeni vrhunski uslovi za studiranje, adekvatno opremljene učionice i kabineti, savremena IT oprema, te najbolji profesori, predavači, asistenti i stručnjaci iz prakse.

Studentima je putem E-nastave dostupan cjelovit edukativni materijal tokom cijele akademske godine, koji mogu pregledati u vrijeme koje njima najviše odgovara, od digitalne literature, prezentacija sa predavanja i vježbi, te snimljenih video predavanja i vježbi, što znatno podiže kvalitet pripreme studenata za ispite.

FINra nudi znanja i vještine prepoznatljive i tražene na tržištu rada, a svoje studente priprema da budu vrhunski finansijski menadžeri, računovođe, programeri i IT stručnjaci, kao i da mogu voditi vlastiti biznis.

About The Author

mainmpo