AMRA DELJKIĆ VUKOVIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA FINra

AMRA DELJKIĆ VUKOVIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA FINra
14. Marta 2021. Komentari isključeni za AMRA DELJKIĆ VUKOVIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 13. marta 2021. godine studentica Amra Deljkić Vuković  obranila je  diplomski rad na temu “Računovodstveno obuhvatanje prihoda i rashoda banaka u FBiH”.

Amra Deljkić Vuković rođena je  15. 01. 1983. godine u Busovači.  Student je prve generacije studenata Visoke škole FINra. Završni  rad odbranila je uspješno, sa najvećom ocjenom i stekla zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Odbrana diplomskog rada održana je  u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

Prof. dr. sc Senada Kurtanović, predsjednik

Doc. dr. sc.  Edin Glogić, član, mentor

Prof. dr. sc. Ismet Kalić,  član

Mentor diplomskog rada, doc. dr. sc. Edin Glogić ocijeno je, da je završni rad urađen na akademskom nivou, pohvalivši  zalaganje kandidatkinje tokom studiranja na FINra. Čestitao joj je na odbrani završnog rada, zaželivši  puno uspjeha u radu.

Amra Deljkić Vuković  zahvalila se menadžmentu i profesorima FINra na pruženom znanju i osposobljavanju tokom četverogodišnjeg školovanja.

Posebno se zahvalila mentoru završnog rada za angažman i  suport tokom izrade diplomskog rada.

Izrazila je zadovoljstvo studiranjem na FINra poručivši, da su  njena  znanja i vještine u finansijsko-računovodstvenoj profesiji usavršena sticanjem diplome na  Visokoj školi  FINra.

Oznake
About The Author

mainmpo