FINra JE DODIJELILA STIPENDIJE STUDENTIMA DRUGE GODINE

FINra JE DODIJELILA STIPENDIJE STUDENTIMA DRUGE GODINE
3. Oktobra 2018. Komentari isključeni za FINra JE DODIJELILA STIPENDIJE STUDENTIMA DRUGE GODINE Aktuelnosti,Nekategorisano FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra je na svečanosti povodom početka akademske 2018/2019. godine, potpisala ugovore o stipendiranju sa 6 studenata II generacije. Stipendije su dobili: Nermina Kalić, Alma Rizvić, Ahmed Zulić, Mevlija Hamidović, Melisa Mušanović i Maida Avdić.

„Čast i zadovoljstvo je biti stipendista ove visokoškolske ustanove, koja je tokom ove prve godine studija prevazišla moja očekivanja u svakom smislu. Zbog toga bih svima koji žele upisati fakultet, a vide se u računovodstvenoj profesiji, poručila da dođu i upišu FINra “, izjavila je Alma Rizvić, studentica druge godine Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra.

FINra je za redovne studente prve i druge godine studija u akademskoj 2018/2019. dodijelila ukupno 12 stipendija.

FINra će u skladu sa zakonskim mogućnostima, nastaviti upisivati vanredne studente do kraja mjeseca oktobra 2018. godine. Također, FINra je omogućila prelazak sa drugih visokoškolskih ustanova i fakulteta na prvu, drugu i treću godinu studija.

Vrata FINre su otvorena za sve one koji žele da se upišu i studiraju na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Postanite vrhunski stručnjak za finansije i računovodstvo!

Posjetite nas na  adresi:  Mitra Trifunovića Uče  9 u Tuzli,  ili kontaktirajte putem telefona +387 35 310 390, e-maila: [email protected], web: www.finra.ba.

About The Author

mainmpo