FINra UČESTVOVALA NA 16. MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U TEŠNJU

FINra UČESTVOVALA NA 16. MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U TEŠNJU
24. Septembra 2022. Komentari isključeni za FINra UČESTVOVALA NA 16. MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U TEŠNJU Aktuelnosti,Novosti FINra

Visokoškolska ustanova FINra uzela je učešće na 16. Međunarodnom  sajmu  privrede u Tešnju,

koji je okupio veliki broj izlagača, privrednika iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, javnih kompanija, predstavnike privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

U sklopu saradnje sa Kantonalnom privrednom komorom Tuzla, FINra je imala zajedničku prezentaciju sa ostalim članicama privredne komore. Posjetioci sajma su imali priliku informisati se o benefitima studiranja na ovoj prestižnoj visokoškolskoj ustanovi. Jedinstven nastavni plan i program, koji spaja teoriju i praktična znanja i vještine, ključna je prednost FINra.

FINra je akreditovana visokoškolska ustanova koja je unijela novi kvalitet u visoko obrazovanje u Bosni i Hercegovini i regionu, s ciljem da obrazuje vrhunske stručnjake za finansije, računovodstvo, menadžment i informacione tehnologije.

Nastavite studij na FINra, gdje ćete kroz koncept inovativnog i savremenog učenja steći znanja i vještine prepoznate na tržištu rada.

Za dodatne informacije, posjetite našu web stranicu www.finra.edu.ba ili nas kontaktirajte na:

About The Author

mainmpo