JASMINA BANDA ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra

JASMINA BANDA ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra
21. Marta 2021. Komentari isključeni za JASMINA BANDA ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 20. marta 2021. godine studentica Jasmina Banda odbranila je diplomski rad i stekla zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Studentica je prve generacije studenata Visoke škole FINra. Završni rad odbranila je uspješno, sa najvećom ocjenom.

Jasmina Banda odbranila je diplomski rad na temu Porez na dohodak u Federaciji Bosne i Hercegovine – specifičnosti poreza od nesamostalnog rada. Jasmina Banda rođena je  02. 01. 1963. godine u Sarajevu.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

  1. Prof. dr. sc. Ismet Kalić, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,
  2. Prof. dr. sc. Slavko Vukić, profesor Visoke škole FINra, član-mentor,
  3. Prof. dr. sc. Željko Rička, profesor Visoke škole FINra, član.

Mentor diplomskih radova, prof. dr. sc. Slavko Vukić ocijenio je, da je završni rad urađen na akademskom nivou, pohvalio je kandidatkinju i čestitao na odbrani završnog rada, zaželivši joj puno uspjeha u karijeri.

Studetica FINra, Jasmina Banda zahvalila se menadžmentu i profesorima ove visokoškolske ustanove na pruženom znanju i osposobljavanju tokom četverogodišnjeg školovanja, posebno se zahvalivši mentoru završnog rada za podršku tokom izrade diplomskog rada.

Izrazila je zadovoljstvo studiranjem na Visokoj školi FINra, ističući da je završetkom školovanja na FINra njeno znanje i vještine u finansijsko-računovodstvenoj profesiji unaprijeđeno i zaokruženo.

Jasmina Banda već je zaposlena u računovodstveno-finansijskoj profesiji, a diplomiranjem na Visokoj školi FINra zaokružila je i unaprijedila znanje u ovoj oblasti.

Visoka škola FINra svoje studente ne šalje na biro za zapošljavanje, već na posao kod poznatog poslodavca.

About The Author

mainmpo