MEDINA ŠIŠIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra

MEDINA ŠIŠIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra
26. Aprila 2021. Komentari isključeni za MEDINA ŠIŠIĆ ODBRANILA DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Dana 26. aprila 2021. godine na Visokoj školi FINra u Tuzli, studentica Medina Šišić je uspješno, sa najvećom ocjenom odbranila diplomski rad na temu “Specifičnosti računovodstva budžeta na primjeru budžetskog korisnika „XY“ ” i stekla zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

  • Doc. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,
  • Prof. dr. sc. Jozo Piljić, profesor Visoke škole FINra, član –  mentor,
  • Mr. sc. Adem Azapagić, predavač Visoke škole FINra, član.

Mentor  diplomskog rada, Prof. dr. sc. Jozo Piljić, ocijenio je, da je završni rad urađen kvalitetno i na akademskom nivou. Čestitao je kandidatu na odbrani rada i sticanju diplome, zaželivši mu puno uspjeha u karijeri.

Studentica  Medina Šišić izrazila je oduševljenje studiranjem na Visokoj školi FINra, iskazavši  zadovoljstvo pruženim mogućnostima na ovoj visokoškolskoj ustanovi.  Pohvalila je posvećenost profesora, predavača, asistenata i osoblja FINra studentima. Dodala je da se posebna pažnja poklanja kvalitetu predavanja kroz odabir iskusnih profesora i asistenata, koji se maksimalno trude prenijeti znanja i vještine o aktuelnoj finansijsko-računovodstvenoj problematici.

Visoka škola FINra ispunjava cilj, da obrazuje kadar u skladu sa zahtjevima tržišta rada objedinjujući teoriju i praksu istovremeno.

About The Author

mainmpo