MURIS KRLIČEVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra

MURIS KRLIČEVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra
27. Marta 2021. Komentari isključeni za MURIS KRLIČEVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 27. marta 2021. godine student Muris Krličević  odbranio je diplomski rad na temu “Računovodstveni i porezni tretman transfernih cijena” i stekao zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Student je prve generacije studenata Visoke škole FINra. Završni rad odbranio je uspješno, sa najvećom ocjenom. Muris Krličević rođen je 22. 12. 1977. godine u Mravićima, općina Doboj.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

Prof. dr. sc. Željko Rička, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,

Prof. dr. sc. Senada Kurtanović, profesor Visoke škole FINra, član- mentor,

Doc. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole FINra,  član.

Mentorica  diplomskog rada,  prof. dr. sc. Senada Kurtanović ocijenila je, da je završni rad urađen na akademskom nivou. Pohvalila je kandidata i njegov odabir teme, kao i izlaganje rada, naglasivši da je njegov završni rad izuzetno kvalitetan. Čestitala je kandidatu, zaželivši mu puno uspjeha u karijeri.

Student FINra, Muris Krličević zahvalio se menadžmentu i profesorima ove visokoškolske ustanove na pruženom znanju, osposobljavanju i usavršavanju tokom četverogodišnjeg školovanja.

Muris Krličević već je zaposlen u računovodstveno-finansijskoj profesiji, šef je računovodstva u privatnoj kompaniji u Tešnju. Iskazao je oduševljenje studiranjem na Visokoj školi FINra, naglasivši da je završetkom školovanja u ovoj visokoškolskoj ustanovi njegovo znanje i vještine u finansijsko-računovodstvenoj profesiji usavršeno i znatno unaprijeđeno.

Visoka škola FINra ispunjava cilj, da svoje studente ne šalje na biro za zapošljavanje, već na posao kod poznatog poslodavca.

About The Author

mainmpo