POZIV STUDENTIMA FINra DA SE PRIJAVE NA MEĐUNARODNU LJETNU ŠKOLU EKONOMSKOG FAKULTETA U RIJECI

POZIV STUDENTIMA FINra DA SE PRIJAVE NA MEĐUNARODNU LJETNU ŠKOLU EKONOMSKOG FAKULTETA U RIJECI
26. Marta 2021. Komentari isključeni za POZIV STUDENTIMA FINra DA SE PRIJAVE NA MEĐUNARODNU LJETNU ŠKOLU EKONOMSKOG FAKULTETA U RIJECI Aktuelnosti,Novosti FINra

Visoka škola FINra poziva studente  da se prijave na učešće u Međunarodnoj  EFRI ljetnoj školi  Ekonomskog fakulteta  u Rijeci na temu “Međunarodno okruženje i europske integracije”, koja će se održati ONSITE na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (EFRI), Hrvatska ili ONLINE ovisno o epidemiološkoj situaciji s COVID-19  od 5.  do 16. jula 2021. godine.

Cilj Međunarodne  EFRI ljetne škole je, da proširi znanje studenata ekonomije, prava, političkih nauka, uprave i drugih srodnih studija o procesu ekonomske integracije u Europi, te da ukaže na prednosti i izazove ekonomskih integracija u svakodnevnom životu, kao i izglede i kontroverze međunarodnog poslovnog okruženja.

Program Ljetne škole sastoji se od predavanja, radionica i studentskih zadataka, koje će se održati u grupama  uz podršku akademskih supervizora.

Sveučilište u Rijeci osnovano je  1973. godine, kao drugo osnovano sveučilište u Hrvatskoj, a Ekonomski fakultet  EFRI osnovan je 1961. godine i broji oko 2000 studenata, 40 redovnih profesora i 20 asistenata u istraživanju i nastavi.

Sve informacije i obrasci za prijavu dostupni su na web stranici: https://www.efri.uniri.hr/en/summer_school/9

Detalji o Ljetnoj školi BROCHURE_ESS_2021-1

About The Author

mainmpo