PRODUŽEN UPIS VANREDNIH STUDENATA NA FINra

PRODUŽEN UPIS VANREDNIH STUDENATA NA FINra
4. Oktobra 2018. Komentari isključeni za PRODUŽEN UPIS VANREDNIH STUDENATA NA FINra Aktuelnosti FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli produžila je upis III generacije studenata na vanredni studij u akademsku 2018/2019. godinu. U skladu sa zakonskim mogućnostima upis na vanredni studij će trajati do 31. oktobra 2018.

FINra je postala već regionalno prepoznatljiva po svom jedinstvenom Nastavnom planu i programu, koji predstavlja spoj teorije i praktičnih znanja i vještina, što se vidi i kroz veliko interesovanje za upis na ovu visokoškolsku usanovu. Do sada je u tri generacije upisano više od 150 studenata.

Student prve godine, Mirza Berbić iz Sarajeva, na pitanje kako se odlučio doći na FINra nam je kazao „Vanredni studij na FINra predstavlja idealnu priliku za sve one koji imaju završenu srednju školu, rade na finansijsko-računovodstvenim poslovima, žele da završe fakultet i napreduju u karijeri, te u računovodstvenoj profesiji steknu zvanje certificirani računovođa i ovlašteni revizor, i jedina je takva u regionu. FINra je za nas vanredne studente posebno kreirala nastavni proces, koji se odvija u vanradno vrijeme, što mi posebno odgovara jer sam zaposlen. Ovim putem pozivam one koji su zaposleni, žele studirati i svoje znanje usavršiti u finasijsko-računovodstvenoj profesiji, da naprave pravu odluku i upišu FINra.“

Također, FINra je omogućila prelazak sa drugih visokoškolskih ustanova i fakulteta  na prvu, drugu i treću godinu studija.

Više informacija o studiju i studijskom programu i prijavi za upis na Visokoj školi FINra na web: www.finra.ba, tel. 035/310-390 ili e-mail: studentskasluž[email protected].

About The Author

mainmpo