REUF ZAHIROVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra

REUF ZAHIROVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra
27. Marta 2021. Komentari isključeni za REUF ZAHIROVIĆ ODBRANIO DIPLOMSKI RAD NA VISOKOJ ŠKOLI FINra Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 27. marta 2021. godine student Reuf Zahirović odbranio je diplomski rad na temu ”Uticaj metoda obračuna amortizacije na finansijski položaj i uspješnost poslovanja preduzeća ” i stekao zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Student je prve generacije studenata Visoke škole FINra. Završni rad odbranio je uspješno, sa najvećom ocjenom. Reuf Zahirović rođen je 3. 8. 1974. godine u Tuzli.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

Prof. dr. sc. Željko Rička, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,

Prof. dr. sc. Senada Kurtanović, profesor Visoke škole FINra, član- mentor,

Doc. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole FINra,  član.

Mentorica  diplomskog rada,  prof. dr. sc. Senada Kurtanović ocijenila je, da je završni rad urađen na akademskom nivou. Pohvalila je odabir teme kandidata, izradu završnog rada i izlaganje kandidata. Dodala je da se radi u veoma kvalitetnom studentu FINra, poručivši mu da nastavi obrazovanje u računovodstveno- finansijskoj pofesiji. Čestitala mu je na odbrani rada i sticanju diplome, zaželivši mu puno uspjeha u karijeri.

Student FINra, Reuf Zahirović zahvalio se menadžmentu i profesorima ove visokoškolske ustanove na pruženom znanju, osposobljavanju i usavršavanju tokom četverogodišnjeg školovanja.

Reuf Zahirović zaposlen je u računovodstveno-finansijskoj profesiji na poziciji direktora u firmi Knjigovodstvo Addition u Srebreniku.

Izrazio  je oduševljenje studiranjem na Visokoj školi FINra, navodeći da je završetkom školovanja na FINra  spojio teoriju i praksu. Njegova znanja i vještine su za vrijeme studiranja na FINra unaprijeđena.  Ocijenio  je da FINra prati sve trendove u oblasti finansija i računovodstva, kako u pogledu propisa, tako i u pogledu rješavanja praktičnih problema.

Visoka škola FINra ispunjava cilj, da obrazuje kadar u skladu sa zahtjevima tržišta rada objedinjujući teoriju i praksu istovremeno.

Oznake
About The Author

mainmpo