SAMIR DROPIĆ, PRVI UPISANI STUDENT VISOKE ŠKOLE FINra ODBRANIO DIPLOMSKI RAD

SAMIR DROPIĆ, PRVI UPISANI STUDENT VISOKE ŠKOLE FINra ODBRANIO DIPLOMSKI RAD
29. Marta 2021. Komentari isključeni za SAMIR DROPIĆ, PRVI UPISANI STUDENT VISOKE ŠKOLE FINra ODBRANIO DIPLOMSKI RAD Aktuelnosti,Novosti FINra

Na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, 29. marta 2021. godine student Samir  Dropić odbranio je diplomski rad na temu “Računovodstveni obuhvat poslovnih procesa  u transportnom preduzeću” i stekao zvanje bachelor finansija i računovodstva.

Prvi je upisani student prve generacije studenata Visoke škole FINra. Završni rad odbranio je uspješno, sa najvećom ocjenom. Samir Dropić rođen je 25. 1. 1974. godine u Tuzli.

Odbrana diplomskog rada održana je u prostorijama Visoke škole FINra, pred Komisijom, koju su sačinjavali:

Prof. dr. sc. Željko Rička, profesor Visoke škole FINra, predsjednik,

Doc. dr. sc. Edin Glogić, profesor Visoke škole FINra,  član,

Mr. sc. Adem Azapagić, predavač Visoke škole FINra, član.

Mentor  diplomskog rada,  doc. dr. sc. Edin Glogić, ocijenio je, da je završni rad urađen kvalitetno i na akademskom nivou. Čestitao je kandidatu, zaželivši mu puno uspjeha u karijeri.

Studet FINra, Samir Dropić zahvalio se menadžmentu i profesorima ove visokoškolske ustanove na pruženom znanju, osposobljavanju i usavršavanju tokom četverogodišnjeg školovanja.

Senad Dropić već je zaposlen u računovodstveno-finansijskoj profesiji u transportnom preduzeću, a završetkom školovanja na FINra njegovo znanje i vještine u finansijsko-računovodstvenoj profesiji  je unaprijeđeno i uokvireno.

Izrazio je oduševljenje studiranjem na Visokoj školi FINra, iskazavši  zadovoljstvo puženim mogućnostima na ovoj visokoškolskoj ustanovi.  Pohvalio je posvećenost profesora, predavača asistenata i osoblja FINra studentima. Dodao je da se posebna pažnja poklanja kvalitetu predavanja kroz odabir iskusnih profesora i asistenata, koji se maksimalno trude prenijeti znanja i vještine o aktuelnoj finansijsko-računovodstvenoj problematici.

Visoka škola FINra ispunjava cilj, da svoje studente ne šalje na biro za zapošljavanje, već na posao kod poznatog poslodavca.

About The Author

mainmpo