Studenti IV godine FINra polagali ispit iz Finansijskog izvještavanja

Studenti IV godine FINra polagali ispit iz Finansijskog izvještavanja
18. Februara 2021. Komentari isključeni za Studenti IV godine FINra polagali ispit iz Finansijskog izvještavanja Aktuelnosti,Novosti FINra

Studenti IV godine Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra polagali su 14. februara 2021. godine  ispit iz predmeta Finansijsko izvještavanje kod predmetnog nastavnika doc. dr. sc. Edina Glogića.

Silabus predmeta Finansijsko izvještavanje je u potpunosti usklađen sa silabusom istoimenog predmeta predviđenog Nastavnim planom i programom za sticanje zvanja u računovodstvenoj profesiji u Bosni i Hercegovini, i to za zvanje certificirani računovođa.

Na ovaj način Visoka škola  FINra nastoji da ispuni propisane uvjete, kako bi studenti bili oslobođeni od polaganja predmeta, a sve u skladu sa Pravilnikom o uvjetima i postupku redukcije ispita za sticanje zvanja u računovodstvenoj profesiji u BiH, koji je donijela Komisija za računovodstvo i reviziju BiH.

FINra svojim studentima nudi jedinstven spoj teoretskih znanja i vještina traženih i prepoznatih na tržištu rada.

Visoka škola FINra je uskladila svoj Nastavni plan i program sa Nastavnim planom i programom za sticanje  zvanja u računovodstvenoj profesiji u BiH.

About The Author

mainmpo