VANREDNI STUDENTI NA FINra

VANREDNI STUDENTI NA FINra
13. Juna 2019. Komentari isključeni za VANREDNI STUDENTI NA FINra Nekategorisano FINra

U toku je upis redovnih i vanrednih studenata na prvu godinu studija Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli u akademskoj 2019/20. godini. Nastava za vanredne studente je posebno koncipirana i odvija se u vanradno vrijeme i u dane vikenda. Da je takav pristup prepoznat od strane osoba koje su zaposlene i imaju srednju stručnu spremu, a žele da steknu akademsku diplomu na FINra, govori činjenica da je u porastu broj novoupisanih vanrednih studenata.

Novoupisani student na Visokoj školi FINra Amila Muratbegović iz Tuzle se odlučila za vanredni studij, upravo iz razloga što nije u mogućnosti dolaziti na nastavu u toku radnog vremena.

Uvjerena sam da je FINra pravi izbor za mene, kao i za druge zaposlene ljude koji žele studirati i steći akademsku diplomu iz oblasti ekonomije. Uz prilagođeni nastavni program za vanredne studente i nastavne materijale potrebne za polaganje ispita, mišljenja sam da ću steći znanja i vještine potrebne za rad na poslovima finansija i računovodstva”.

UPIS U TOKU!

Više informacija o studijskom programu i upisu na FINra na: www.finra.ba,

Tel. 035/310-390 ili na e-mail: [email protected].

FINra – JEDINSTVEN SPOJ TEORIJE I PRAKSE.

www.finra.ba

 

About The Author

mainmpo